Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

Citeste, Iubeste, Regaseste-ti pasiunea pentru viata si pentru lucrurile marunte...

duminică, 8 iulie 2012

Buzunarele cu carne de pui in sos


Avem nevoie de:
carne pui
suc rosii
ceapa verge
marar
2 catei de usturoi
sare, piper, boia dulce, oregano

Mod de preparare:
Se taie marunt carnea de pui
 Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul;
 Se adauga carnea de pui si mararul;
 Adaugam sucul de rosii si condimentele
 Se amesteca bine si se lasa pe foc pana scade sucul de rosii;
 Se intinde o foaie de aluat pe blatul de lucru;
 Cu un pahar larg se taie cercuri din aluat, se pune cate o lingura din amestecul de carne in mijloc
 si se impatureste;
 Se ung buzunarelele cu ou batut, se presara cu chimen si susan
 si se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 de minute.
 Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu